Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2020

PINTEM AMB GLAÇONS

Imatge
Hola famílies! Ha arribat el moment de fer la última entrada, d’aquest curs 19-20.  Ara que ja fa calor, que ens ve de gust provar noves sensacions i textures, que siguin fresquetes i ens facin passar millor la calor, des del departament de logopèdia, us proposem una activitat una mica diferent. Us convidem a pintar amb glaçons!! si si, heu llegit bé, volem que els nostres alumnes es diverteixis, experimentin i manipulin glaçons, per veure quines sensacions els hi desperten! Aquesta és una activitat molt fàcil i que de ben segur els agradarà. Només es tracta d’omplir una glaçonera amb aigua i colorant alimentari i posar al congelador!! Per saber més... mireu les instruccions que adjuntem! Esperem que gaudiu molt de l’experiència i de les vacances d’estiu!! Ens trobem al setembre! Una forta abraçada,  El departament de logopèdia. 

JUGUEM AMB TEXTURES

Imatge
Hola famílies! Avui des del departament de logopèdia us volem fer una proposta diferent.  Us convidem a fer un joc de textures. Nosaltres li hem donat el format de domino, però el que compte per als vostres fills es l experimentació amb diferents textures i la seva reacció. Podeu agafar diferents textures que trobeu per casa: robes de diferents tactes (tovallola, ras) paper de bombolles, paper de vidre, foamy (goma EVA)  amb o sense purpurina, fregall, xarxa de ceba... Aneu presentant els diferents materials als vostres fills un a un i observeu la seva reacció, ells es comunicaran amb vosaltres expressant les seves preferències. Els hi podeu fer un massatge per les diferents parts del cos amb els diferents materials, compte amb el paper de vidre! Jajaja! Us deixem les fotos per a que veieu quins tipus de material hem utilitzat nosaltres. Que gaudiu de l'experiencia.

ENS COMUNIQUEM

ENS COMUNIQUEM! I les logopedes de què tornen a parlar… Doncs de comunicació. Aquest post està dedicat als vostres fills/es però és un recurs per a vosaltres. És una pàgina web, on podeu trobar informacions i molts materials per a treballar la comunicació mitjançant pictogrames. http://www.arasaac.org/index.php